• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вас вітати рада наша екологічна агітбригада!

Вас вітати рада наша екологічна агітбригада!

2019-03-14

В умовах сьогодення екологічна культура є запорукою розвитку і збереження людини та суспільства в цілому, необхідним елементом відродження держави.

Сучасна молодь вступає в життя в епоху не тільки бурхливого розвитку науки і техніки, а й негативних наслідків науково-технічної революції та демографічного вибуху. Людству потрібні нова філософія життя, висока екологічна культура і свідомість.

Шлях до високої екологічної культури лежить через ефективну екологічну освіту і виховання, яка на порозі третього тисячоліття стала необхідною складовою гармонійного, екологічного безпечного розвитку. Особлива роль в екологічному вихованні належить учнівським екологічним агітбригадам, юним аматорам – захисникам природи.

Екологічний загін «Пролісок», вже багато років працює на базі нашої школи. Він є щорічним учасником конкурсу-огляду екологічних агітбригад.

Цього року у своїх виступах учні висвітлювали питання збереження земельних ресурсів України та нашого краю, бо, як кажуть в народі, «Бережіть землю плідну, як матір рідну», чи «Про землю піклуйся, золотим зерном милуйся».

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi