• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія до «Музею військової історії Кременчука»

Екскурсія до «Музею військової історії Кременчука»

2023-03-24

24 березня учні та педагоги Веселоподільського ліцею відвідали /Files/images/338491124_867771008233952_6342059055591319560_n.jpg, який знаходиться у #ВПУ_7.

Військово – історичний музей був створений за підтримки Координаційного центру об’єднань ветеранів АТО. Це об’єднання учасників бойових дій, волонтерів та активістів, яке займається всебічною допомогою інвалідам та ветеранам військових дій, в тому числі і увічненню пам’яті загиблих та військово – патріотичному вихованню молоді (Ініціатором створення та керівником музею є Поляков Володимир Юрійович)
Для школярів проведено заняття «Поводження з вибухонебезпечними предметами та знахідками», яке було покликане сформувати уявленню дітей про особисту безпеку у воєнний час, дати знання та навчити правильно поводитися при виявленні небезпечних та незнайомих предметів.
Учасники екскурсії запалили Свічку пам’яті та вшановували полеглих захисників України хвилиною мовчання.
Ми маємо розповісти нашим дітям, онукам та прийдешнім поколінням про цю героїчну добу. Наша задача – вижити, перемогти, зібрати докази та зафіксувати всю героїчну історію нашої боротьби: чому так сталося, як ми вистояли, стоїмо і стоятимемо в майбутньому.
Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Веселоподільського ліцею виловлюють вдячність відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради (начальник Наталія Петухова ) за наданий автотранспорт та щиро дякують випускникові Веселоподільської ЗОШ, а нині голові волонтерського фонду «Разом до Перемоги» Назар Борисенко за активну підтримку і допомогу в організації поїздки.
Кiлькiсть переглядiв: 1

Коментарi