Звернення до батьків

2020-08-28

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!

Адміністрація та педагогічний колектив школи вітає Вас з початком нового навчального року, який розпочнеться 1 вересня 2020 року.

Ми підготували школу до роботи в умовах адаптивного карантину відповідно до:

- пункту 17 Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2»,

- постанови №50 Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19)»,

- листа МОНУ № 1/9-420 від 05.08.2020 щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році.

Педагогічною радою школи затверджено «Тимчасовий порядок організації освітнього процесу в школі в 2020-2021 навчальному році в період карантину, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Основні правила, які діятимуть у закладі під час адаптивного карантину:

1. 1 вересня 2020 року розпочнуться заняття у школі.

2. За кожним класом закріплено окремий кабінет. Рух учнів у школі обмежено.

3. Заняття розпочинатимуться, як і раніше, о 8:30.
Прохання відправляти дітей до школи вчасно. Дитина повинна прибути до школи за 15 хвилин до початку уроку.

4. Масковий режим для учнів забезпечують батьки, із розрахунку 1 маска – на 3 години. Маски можуть бути як одноразові, так і багаторазового використання. Під час занять захисні маски можна не використовувати.

5. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу дозволяється без використання захисної маски (респіратора).

6. Під час пересування приміщеннями закладу використання захисних масок для учнів 5-11 класів та персоналу школи є обов’язковим.

7. Заборонено відвідування закладу освіти сторонніми особами (батьками, супроводжуючими, іншими відвідувачами). Просимо з розумінням поставитися до того, що батьки (супроводжуючі особи) не допускатимуться в приміщення школи.

8. Спілкування батьків із працівникам закладу здійснювати дистанційно за допомогою будь-яких засобів зв’язку.

9. Зранку забезпечуватиметься температурний скринінг працівників школи.

10. Температурний скринінг УЧНІВ щоранку проводять батьки, так само як і спостереження за відсутністю ознак захворюваності дитини (кашель, нежить, сльозоточивість, головний біль, слабкість). Дітей з ознаками респіраторних захворювань залишайте вдома.

11. Якщо дитина якийсь час не відвідує школи, батьки обов’язково мають надати довідку лікаря про те, що дитина здорова.

12. Харчування дітей здійснюватиметься згідно з новими вимогами безпеки. Для цього вже проведено відповідну організаційну роботу в їдальні.

13. Під час адаптивного карантину питні фонтанчики не функціонуватимуть. Індивідуальні пляшечки, напої учні приносять з дому.

14. Початок навчального року – 1 вересня – для учнів 2-10 класів буде проведено в межах класу.

15. Для учнів 1-го та 11 класів Свято першого дзвоника відбудеться на подвір’ї школи, враховуючи протиепідемічні заходи.

Найголовніше для Вас:

- проводити вранішній температурний скринінг дитини;

- вчасний прихід учня до школи;

- наявність двох захисних масок та зіппакету для їх зберігання;

- по можливості – антибактеріальні серветки;

- індивідуальні пляшечки з водою.

Якщо виникнуть питання щодо організації освітнього процесу, надавайте їх через класних керівників, і ми, по можливості, будемо на них відповідати.

Запорукою збереження життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу є суворе виконання Правил безпеки. Тільки спільно, разом, ми можемо вирішити ці питання.

СПОДІВАЄМОСЯ НА ВАШЕ ПОРОЗУМІННЯ ТА СПІВПРАЦЮ.
ВСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я!

Кiлькiсть переглядiв: 371

Коментарi