ЯК ПРОЙТИ ПРОБНЕ ЗНО ВДОМА

2020-06-14

Щоб пройти пробне ЗНО онлайн, потрібно:

- 15 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

- Виконати завдання тестового зошита, і до 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

- 17 червня так само об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

- Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита. До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня.

Український центр оцінювання якості освіти НЕ ЗМОЖЕ повернути кошти, що були сплачені за участь у пробному ЗНО, оскільки вони були витрачені на підготовку тестових завдань, друк тестових зошитів та організацію проведення тестування. Разом з тим, УЦОЯО забезпечить отримання учасниками паперових тестових зошитів, а також проведення дистанційного пробного тестування. Тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, а інформацію про можливість отримання цих зошитів можна отримати в своїх особистих кабінетах учасників. Про це повідомляє Osvita.ua.

Нагадаємо, в умовах карантину основна сесія ЗНО 2020 відбудеться з 25 червня до 17 липня. Додаткова сесія ЗНО запланована на 23 липня - 11 серпня.

Вступна кампанія у вищі навчальні заклади теж змістилась у термінах. Прийом заяв та документів у виші триватиме з 13 до 22 серпня (вступ за результатами тестів ЗНО). Вступники, які складатимуть вступні іспити безпосередньо в закладі вищої освіти, мають подати заяви до 16 серпня.

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi